Dagens rapport från Stenstugu

Dagens rapport från Stenstugu

Information om bloggen

Man kan inte länka i kommentarerna, men skriv gärna in din URL i alla fall. Då kan jag och andra gäster komma och besöka dig. Använd gärna gästboken om du vill, där kan du också lägga in bilder. Bloggen finns i Fröjelbloggkartan.se

Bloggpaus

Allmänt svammelPosted by Ingrid Sun, May 10, 2009 17:52

Söndagen har innehållit en hel del aktiviteter. Den började med molnigt väder, men det blev ganska snart bättre, om än blåsigt. I allnakku kan man läsa att det är Nautis dag och det är ju ett ganska aktuellt ämne, nu när man gör reklam på TV för att folk ska vända sig till LRF för att få veta vilka gårdar man kan besöka för att se korna springa in våren.

På förmiddagen satt jag och klurade lite på den nya bloggen, som jag har problem med. Någonstans blir det fel, för jag får ingen korrekt texteditor och det är lite retligt. I det fallet så är ju den här bloggen exemplarisk. Få se om det löser sig! Jag har installerat om och kollat alla filer, men det vill sig inte i alla fall. Vill du tjuvkika på mitt försök att få till en Wordpress-blogg kan du titta in här.

Till lunchen var Carina och Bosse här, för vi skulle gå igenom lite vad de skulle göra medan vi är borta. Carina tömmer postlådan och ger katterna mat en gång om dagen och så kanske det behöver vattnas lite i växthuset också.

När de hade åkt hem gick jag ut och klippte färdigt gräsmattorna. Jag hann inte göra det klart igår.

Nu blir det en bloggpaus på några dagar.


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Berit Sat, May 16, 2009 18:21

Hej Ingrid!

Så glad jag blev över hälsningen och jag som var så dålig på tajmingen när ni skulle åka.

Hoppas att ni har härliga dagar. Vi har just kommit hem från Göteborgsvarvet där sonen Magnus sprang i år. Han så fräsch och pigg ut på Avenyen iaf:-).

Kramar
Berit

Posted by Ulla-Britt Sat, May 16, 2009 17:15

Hejsan Ingrid!

Hoppas du får det riktigt härligt på Sicilien .

Kenske får vi se lite bilder från resan senare det skulle vara kul.

Må så gott trevlig resa kram U-B

Posted by Eleonora Sat, May 16, 2009 16:54

Men gulle dej ! Nu blir jag helt rörd att få hälsning från Dig!! Såg att Sicilien skulle få regn och tänkte genast på dig - så klart!

Antar att du från Evas dator kan kolla din egen post, så därför skriver jag här.

Allt gott önskar jag dig och Åke. Måste vara underbart att få rå om sin lilla dotter igen - för att inte tala om barnbarnen.

Bättre väder önskar jag er och ha det nu riktigt skönt och gott! kramar.....

Posted by honsakadorran.blogspot.com Fri, May 15, 2009 17:32

Hoppas ni får en trevlig resa, jag väntar med spänning på att få se lite bilder från resan.

Kram och ha det gott.

Posted by annie Thu, May 14, 2009 17:24

halloj INgrid..såg du var på resande fot å hopaps ni har det underbart.. angående wordpress så har jag ännu inte tryckt på din länk emn ska.. jag har hjälpt en tjej med wp för någon evcka sedan.. hon har one som hotell å fasen vad jag fick slita för å få den å funka.. tyvärr så kunde jag inet få in wps nya version ..utan fick installera 2.3.. annars fungera inte bilder eller en del plugins av olika slag.. ska se vad du har hunnit göra med din nu snart å kanke vi kan hjälpa varandra.. lycka till med semetertrippen å wp.. krma annie

Posted by znogge Tue, May 12, 2009 13:06

Hoppas ni får en härlig resa till Sicilien!

Kram!

Posted by Doris Tue, May 12, 2009 01:26

Lycklig resa, hoppas att ni får det mysigt med familjen !
Kramar, Doris

Posted by Berit Mon, May 11, 2009 19:36

Hej Ingrid!

Hoppas jag inte missar att önska Lycklig Resa till Sicilien!

Här har varit lite stökigt en tid med flyttning och allt möjlig annat.

Ha det nu underbart ni båda!
Kramar
Berit

Posted by Kerstin Mon, May 11, 2009 18:25

Jag instämmer i det där att man måste skriva in en kod, det strular ofta. Men inlägget försvinner ju inte så det överlevar jag.

Härligt att det är dags för en tur till Secilien nu, blir nog bättre än förra gången med Etnas utbrott i bakgrunden. Att dessutom få tjuvstarta med sommaren så där, inte alls fel.

Jag skriver lite hemlighetsfullt i min blogg men måste berätta för dig...Jag är så glad Vi har hittat drömlägenheten och kommer i höst flytta till till en lägenhet från 1700, fullt modärn men även det gamla (som eldstad tex) bevarat.
Huset är det på första bilden, Smebostäderna

http://sv.wikipedia.org/wiki/Karmansbo

Dessutom bara 15 km till stugan.

Kan inte skriva det i bloggen för gubben vill inte att hans mor ska veta så långt i förväg. Hon blir så orolig över alla förändringar

Hoppas bara att vi får villan såld i höst så vi inte måste säga upp lägenheten

Posted by elisabeth Mon, May 11, 2009 11:31

tänk vad du fått upplevt i och med att Eva & Co bor på Sicilien, tänk vad din och Åkes värld annars skulle vara liten :-) skämt åsido, närmare vill man alltid ha sin kära.... men saker blir i livet det man gör det till. HA EN YTTERLIGARE UNDERBAR RESA dit med nya minnen och dofter, kramar att njuta av länge.

Posted by Ingrid själv Mon, May 11, 2009 10:01

Svar till Pia och Astrid: Tack så hemskt mycket! /Ingrid

Posted by Pia Mon, May 11, 2009 09:43

Ha en jättehärlig resa

Posted by Astrid Sun, May 10, 2009 22:30

Trevlig resa . Den bloggen ser ju bra ut

Posted by Ingrid själv Sun, May 10, 2009 22:07

Svar till Mien o Åsa: Vi tackar för hälsningarna och lovar att har riktigt trevlig!

Och du Mien, skulle jag få kläm på Wordpress så ställer jag givetvis upp, men just nu känns det lite knöligt. Jag är ju bortskämd med One.com:s perfekta texteditor och smidigheten med att ladda upp bilder. Suck, suck det är att väga för och nackdelar. /Ingrid

Posted by Mien Sun, May 10, 2009 19:57

Jag hoppas innerligt att du fär den där wordpressbloggen att funka! En liten ful tanke dök nämligen upp hos mig, om du får kläm på wordpress kanske man kan hyra in dig som lite support? Jag har ju en wordpressblogg men fattar ju inget om hur man kan utveckla den. Gott kaffe och fint kattsällskap lovar jag dig om jag kan lura hit dig till Hägsarve nån gång.

Ha en fin resa!

Posted by Åsa! Sun, May 10, 2009 19:21

Trevlig resa önskar jag er!