Dagens rapport från Stenstugu

Dagens rapport från Stenstugu

Information om bloggen

Man kan inte länka i kommentarerna, men skriv gärna in din URL i alla fall. Då kan jag och andra gäster komma och besöka dig. Använd gärna gästboken om du vill, där kan du också lägga in bilder. Bloggen finns i Fröjelbloggkartan.se

Nytt utseende på bloggen igen!

Blogg & ITPosted by Ingrid Thu, April 23, 2009 17:19

Har hon ingenting annat att göra? Undrar du väl snart, för nu har jag ändrat på bloggen igen. Så tror jag dock att den kommer att få se ut nu ett tag framöver. Blomstrena i headern kommer väl att förnyas efterhand som sommaren lider, men annars lovar jag att hålla mig lugn.

Jag har inte suttit vid datorn hela dagen utan gjort en hel del nytta. Jag har putsat några fönster och satt upp rena gardiner. I sovrummet har jag haft tunna sådana och dem har jag bytt ut mot tjockare. Jag får sömnproblem på morgnarna annars. Här på hallen där jag sitter vid min dator har jag också bytt gardiner idag.

Ut måste man ju också och jag har varit ute i växthuset och försökt lösa problemet med att fönstret blåser iväg. Jag har bara ett litet växthus med ett takfönster och det är istucket i ett spår i nockprofilen och när det blåser kraftig flyttar sig hela fönstret och när man sedan ska stänga det går det inte med mindre än att man måste peta det tillrätta med en mejsel eller något annat vapen. Det kan man ju i och för sig göra, det är inte så besvärligt, men jag har en automatisk öppnare/stängare som jag monterar dit på sommaren och då funkar inte stängningsmekanismen utan man måste komma ihåg att gå ut och stänga på kvällarna. Jag tror dock att jag har löst problemet!!

En vända på Klinte har vi varit också, Konsum hade ½ priset på frukt, så jag hamstrade äpplen så att det räcker några dagar. Vi försöker att äta minst ett par frukter varje dag och just nu är det äpplen som är populärast.

Värmen har inte varit så märkvärdig idag heller, det är fasligt vad det går trögt med värmen i år, men vi satt ute och drack eftermiddagskaffe, med jacka på gick det bra. Nu sitter Åke och ser fotboll och jag ska gå och fixa till middagen. Gryta på kycklingbröst ska det bli ikväll, man får väl klämma igenom dem ordentligt så att vi inte får något glas i oss.


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Inger Maryissa Fri, April 24, 2009 18:40

Visst är det kul att ändra om i utseendet av bloggen ibland, och det blev ju jätte-fint.

Vacker header du har här också, och du brukar ha så fina sådana både i bloggen och på din hemsida.

Hoppas det har blivit varmare hos dig också,

för här i Stocholm har det varit och är strålande sol och ca.18 plusgrader.

Helt underbart

Ha en fin fortsatt dag.

Kram

http://ingermaryissa1.blogg.se/

Posted by Doris Fri, April 24, 2009 03:01

OM jag visste hur man skulle bära sig åt skulle jag ändra utseendet på bloggen OFTA ;0).
Sköt om dig !
Kramar, Doris

Posted by Karin Thu, April 23, 2009 21:04

Hej!
Jag som älskar fåglar blev glad över lilla stenskvättan!
Tack också för boktips. Jag har inte läst alla böckerna du visade, så nu vet jag vad jag ska leta efter på biblioteket.
Kram Karin
http://pixelmojan.se

Posted by Ingrid Thu, April 23, 2009 20:56

Det blev ur fint. du är flitig också, hunnit med en massa annat med.
Kram Ingrid

Posted by Benita Thu, April 23, 2009 20:43

Jag tycker det är uppfriskande med lite nytt utseende i bloggar ibland. Så, mej stör det inte om du ändrar om ibland. :)

Vi ska också äta kyckling idag - som vi inhandlade innan alla larm om glas kom. Så vi kommer nog allt att vara extra försiktiga då vi äter ikväll. *trist då man ska behöva bli rädd för mat*

*kram*
http://marianova.com/users/ameliawatson/blog

Posted by Pysen73 Thu, April 23, 2009 20:42

Så fint det blev. Här låter värmen också vänta på sig och grått och trist är det. I morse såg det fint ut, så jag hängde ut lite tvätt, men den fick jag ta in igen efter några timmar...

Posted by Znogge Thu, April 23, 2009 20:32

Imponerande! Snyggt på bloggen och massor med annat har du också hunnit med!

Kram

Posted by Ingrid själv Thu, April 23, 2009 19:14

Svar till Henry: Visst blev det ett glas vin, det är ju torsdag!

Svar till Agneta: Antikdeckarna ser vi/jag alltid!!

Posted by Agneta Thu, April 23, 2009 19:08

Så härligt med rena frächa fönster och nya gardiner. Jag byter ganska ofta för det blir ju nästan som en helt ny inredning och av sådant blir man glad.

Ditt växthusfönster låter knepigt värre och hoppas att det löser sig. Snart bär det ju av till sydligare breddgrader och att ta båten till fastlandet låter lite vågat enl. vad du skrev. Vore ju förfärligt om ni missar flyget. Hoppas att du hittar en bra lösning på det också. Allting brukar ju ordna sig till slut.

I kväll är det Antikdeckarna på TV4+ som ska ut och resa och det ska bli spännande att se Antikmässan.

Kramen, Agneta ( http://agnetas.casa.se )

Posted by Henry Thu, April 23, 2009 17:44

Hej!

Jag har också suttit mycket vid datorn idag, men inte hunnit med hälften så mycket som du! Du är fantastisk!

Ha nu en skön kväll och tag ett glas vin till kycklingen!

Kram!