Dagens rapport från Stenstugu

Dagens rapport från Stenstugu

Information om bloggen

Man kan inte länka i kommentarerna, men skriv gärna in din URL i alla fall. Då kan jag och andra gäster komma och besöka dig. Använd gärna gästboken om du vill, där kan du också lägga in bilder. Bloggen finns i Fröjelbloggkartan.se

Idag har det känts som sommar

VardagshändelserPosted by Ingrid Wed, April 15, 2009 14:55

smiley Idag är det ett helt fantastiskt vackert väder med klarblå himmel, det har inte varit så varmt och just nu är det 12°. Helgen som gick var det också fint, men det var disigt och småmulet mellan varven. Så här klart solsken är det länge sedan vi hade. Allnakkur fortsätter på lammtemat och idag är det Ears dag.

Naturligtvis har jag varit ute! Gräsklipparen har fått göra tjänst för första gången i vår. Det är en liten bit där det växer en massa tjockt grönt gräs av någon lök som blivit förvildad, som man alltid måste hyfsa till lite innan det andra gräset behöver klippas. Den här gräsklipparen, som vi har nu är helt otroligt bra. Den är rätt gammal, men startar som en klocka. Åke hade lite service på den på morgonen, fyllde på bensin och blåste ur luftfiltret och sen var det bara att dra igång den. Jag har satt potatis på förgroning idag också. Jag sparade gröna potatisar i höstas och dem tänkte jag använda som utsäde i år och så har jag kanthuggit och rensat upp i ett par rabatter. Nu har jag planer på att åka och köpa penséer, men först ska det bli en kopp kaffe ute i solen.