Dagens rapport från Stenstugu

Dagens rapport från Stenstugu

Information om bloggen

Man kan inte länka i kommentarerna, men skriv gärna in din URL i alla fall. Då kan jag och andra gäster komma och besöka dig. Använd gärna gästboken om du vill, där kan du också lägga in bilder. Bloggen finns i Fröjelbloggkartan.se

Nytt utseende på bloggen igen!

Blogg & ITPosted by Ingrid Thu, April 23, 2009 17:19

Har hon ingenting annat att göra? Undrar du väl snart, för nu har jag ändrat på bloggen igen. Så tror jag dock att den kommer att få se ut nu ett tag framöver. Blomstrena i headern kommer väl att förnyas efterhand som sommaren lider, men annars lovar jag att hålla mig lugn.

Jag har inte suttit vid datorn hela dagen utan gjort en hel del nytta. Jag har putsat några fönster och satt upp rena gardiner. I sovrummet har jag haft tunna sådana och dem har jag bytt ut mot tjockare. Jag får sömnproblem på morgnarna annars. Här på hallen där jag sitter vid min dator har jag också bytt gardiner idag.

Ut måste man ju också och jag har varit ute i växthuset och försökt lösa problemet med att fönstret blåser iväg. Jag har bara ett litet växthus med ett takfönster och det är istucket i ett spår i nockprofilen och när det blåser kraftig flyttar sig hela fönstret och när man sedan ska stänga det går det inte med mindre än att man måste peta det tillrätta med en mejsel eller något annat vapen. Det kan man ju i och för sig göra, det är inte så besvärligt, men jag har en automatisk öppnare/stängare som jag monterar dit på sommaren och då funkar inte stängningsmekanismen utan man måste komma ihåg att gå ut och stänga på kvällarna. Jag tror dock att jag har löst problemet!!

En vända på Klinte har vi varit också, Konsum hade ½ priset på frukt, så jag hamstrade äpplen så att det räcker några dagar. Vi försöker att äta minst ett par frukter varje dag och just nu är det äpplen som är populärast.

Värmen har inte varit så märkvärdig idag heller, det är fasligt vad det går trögt med värmen i år, men vi satt ute och drack eftermiddagskaffe, med jacka på gick det bra. Nu sitter Åke och ser fotboll och jag ska gå och fixa till middagen. Gryta på kycklingbröst ska det bli ikväll, man får väl klämma igenom dem ordentligt så att vi inte får något glas i oss.